De CD - Pure Attention

U herkent het vast wel: een hoofd vol ideeën, duizend plannen die u echt binnenkort wilt realiseren, maar het komt er maar niet van, want we zijn allemaal druk druk en de tijd vliegt. In het brein van Jos Rijnaarts zitten tal van creatieve muzikale juweeltjes, die op een gegeven moment zo hard zijn gaan roepen, dat ze gezien wilden worden, dat Jos aan de slag is gegaan ze te ordenen en op te poetsen. Sommige juweeltjes bleken ineens diepere lagen te hebben en gaandeweg het proces zijn ze uitgegroeid tot unieke composities en arrangementen. Soms is de muziek filmisch en betoverend, dan weer vrolijk en swingend. Nummers met zang en instrumentale nummers worden afgewisseld en brengen de luisteraar in verschillende sferen en werelden. En steeds staat de muziek bol van passie en emotie. Als u uw ogen sluit, hoort u de juweeltjes blinken!

Nu: november 2014 is de CD inmiddels van de pers! "Deze CD is het resultaat van speciale vriendschap en samenwerking tussen Jos Rijnaarts en Frank Bilsen. Het was Jos' hartenwens om al zijn muzikale ideeën, die al zo lang in zijn hoofd en hart klonken, professioneel op te nemen. In Frank vond Jos de man die zijn muziek,-vaak alleen nog een basis pianostuk-, kon transformeren tot volledig gearrangeerde composities, elk met zijn eigen specifieke karakter. Frank voegde intro's, bruggen, melodielijnen en finales toe en werd door Jos geïnspireerd tot de juiste instrument keuzes. Frank deed de opname techniek en speelde de meeste instrumentale delen, behalve de pianostukken, die Jos voornamelijk zelf speelde. Samen keken ze nauwkeurig naar ieder detail en vonden in Emile den Tex , een echte soul mate, verantwoordelijk voor de professionele eind mix. Met gastdrummer Ton Dijkman (o.a. Marco Borsato band,3-J's,Jan akkerman) zanger Dick Raat en gitarist Roy Beukers is het resultaat om trots op te zijn. We hopen dat je net zo zult genieten van onze muziek, als wij deden bij het maken ervan.
© 2014 Jos Rijnaarts & Frank Bilsen

Koop de CD bij 1 van de volgende verkoopadressen:

Vivant tijdschriften & kadoart Scharlo 8 a Alkmaar
Boekhandel Thomas Stationsstraat 7 Bergen Noord-Holland
Alissa Men Middenwaard 143 Heerhugowaard
Mark Komin t: 06 26 24 27 68 Heiloo
Boekhandel Plukker Gedempte Gracht 71 Schagen
Muziekhuis Jan Piet Beers Gedempte Gracht 40 Schagen

Wilt u de CD liever bestellen? Vul hieronder uw gegevens in en maak dan € 18,50 (dit is inclusief verzendkosten) over op rekeningnummer NL11 INGB 0006891090 te name van Jos Rijnaarts Entertainment te Bergen.

OF download de CD of bepaade nummers in iTunes


Klik hier om naar iTunes te gaan